Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας 2011

Αγαπητοί φίλοι του AstroVox,

Ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης και η Αστρονομική Ομάδα Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνουν το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7-8-9 Οκτωβρίου 2011 στα Χανιά Κρήτης. Πολλά μέλη του AstroVox θα παρευρεθούν και καλούμε και εσάς να δώσετε το παρόν σε έναν από τους σημαντικούς θεσμούς στην ερασιτεχνική αστρονομία.


Επιπλέον, ενημερώνουμε πως θεσμοθετήθηκε βραβείο στη μνήμη του Παύλου Μωραΐτη, που θα απονέμεται κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων Συνεδρίων. Ειδικά για το συνέδριο των Χανίων ο διαγωνισμός θα αφορά κατασκευή, ιστορική (π.χ. ομοίωμα αρχαίου οργάνου) ή πρωτότυπη, που να προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης της για αστρονομική παρατήρηση, υπολογισμούς, διδασκαλία της Αστρονομίας κτλ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site του συνεδρίου.


Στο site του συνεδρίου μπορείτε επίσης να εγγραφείτε (έως τις 19 Σεπτεμβρίου), να ενημερωθείτε για διαμονή και μετακίνηση στην Κρήτη (υπάρχει έκπτωση στη μετάβαση με πλοίο) ενώ σύντομα θα είναι αναρτημένο το πλήρες πρόγραμμα.


Ιστότοπος συνεδρίου:
http://www.sfak.org/page/7oPSEA/65

Ελπίζουμε να σας δούμε στην Κρήτη από κοντά!


Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να ενημερώνεστε για αστρονομικά γεγονότα από το AstroVox μέσω twitter ή facebook:


http://twitter.com/astrovoxgr


http://www.facebook.com/astrovox


Και όπως πάντα σας περιμένουμε στο forum του AstroVox για ενδιαφέρουσες αστρονομικές συζητήσεις.


Ανδρέας Παπαλάμπρου


http://www.astrovox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου