Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

NASA EXPRESS -- Η σύνδεσή σας STEM για τις 5 Ιανουαρίου 2023

 

Facebook ‌ Twitter ‌ LinkedIn ‌
Η NASA είχε μια αστρική χρονιά το 2022, με τη θεαματική αποστολή Artemis I να ανοίγει το δρόμο για μελλοντικές πτήσεις με πλήρωμα στη Σελήνη, εκθαμβωτικές εικόνες που μεταδίδονται πίσω στη Γη από το νέο διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb και πολλά άλλα.

Καθώς ξεκινάει η νέα χρονιά, συγκεντρώσαμε τους " Οκτώ Τρόπους Οι μαθητές μπορούν να βουτήξουν στο STEM της NASA το 2023 ". Από μια περιπέτεια με το Moonikin Campos μέχρι την εξερεύνηση απροσδόκητων σταδιοδρομιών STEM, αυτοί είναι μόνο μερικοί τρόποι για να φέρετε τον ενθουσιασμό της εξερεύνησης του διαστήματος στην τάξη σας ή στους μαθητές στο σπίτι.
Κοινό: Αγροτικοί εκπαιδευτικοί στις ΗΠΑ
Ημερομηνία εκδήλωσης: Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στις
8 μ.μ. EST
 
Γίνετε μέλος της Διεύθυνσης Επιστημονικής Αποστολής της NASA για μια μηνιαία σειρά που συνδέει τους εκπαιδευτικούς της υπαίθρου με πόρους, δικτύωση και ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης. Το διαδικτυακό σεμινάριο αυτού του μήνα θα επικεντρωθεί στο Astro Camp της NASA Η ειδική προσκεκλημένη Maria Lott θα συζητήσει το πρόγραμμα και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πόρους της NASA για να δημιουργήσετε δραστηριότητες με επίκεντρο τους μαθητές που βοηθούν τους μαθητές να καλλιεργήσουν όνειρα σταδιοδρομίας που σχετίζονται με το διάστημα. Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε για να συμμετάσχετε.


Κοινό:  STEM educators
Επικοινωνία: hq-stemcop@mail.nasa. gov 
 
Είναι η σύνδεση με άλλους εκπαιδευτικούς και η ενσωμάτωση πόρων της NASA στο πρόγραμμα σπουδών σας μέρος της λίστας στόχων σας για το 2023; Ξεκινήστε τη νέα χρονιά με το δεξί πόδι γίνοντας μέλος της κοινότητας πρακτικής της NASA CONNECTS . Εξερευνήστε Συλλογές πόρων ή δημιουργήστε τις δικές σας για να αποθηκεύσετε όλα τα αγαπημένα σας σε ένα εύκολο στην εύρεση σημείο. Λάβετε μέρος σε συζητήσεις, μοιραστείτε βέλτιστες πρακτικές, μάθετε για τα πιο πρόσφατα γεγονότα και ευκαιρίες στη NASA και κατεβάστε δωρεάν προϊόντα STEM που είναι διαθέσιμα ανά θέμα ή επίπεδο τάξης. Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε.
Έρχεται αργότερα αυτό το μήνα
Σημειώστε το ημερολόγιό σας για να είστε ενημερωμένοι με αυτά τα επερχόμενα συμβάντα για να κάνετε έγκαιρες συνδέσεις STEM στην τάξη σας!



26 Ιανουαρίου: Ημέρα Μνήμης της NASA

Κοινό: Ερευνητές, μεταπτυχιακοί φοιτητές και Ph.D. Επιστήμονες
Τηλεδιάσκεψη πριν από την πρόταση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου στις 2 μ.μ. EST, βλ. Ενότητα 12.8 για λεπτομέρειες
Προθεσμία υποβολής προτάσεων: 7 Φεβρουαρίου
Επικοινωνία: HQ-FINEST@mail.nasa.gov
 
Η Διεύθυνση Επιστημονικής Αποστολής της NASA αναζητά προτάσεις από διαπιστευμένα πανεπιστήμια των ΗΠΑ για υποτροφίες έρευνας που θα ξεκινήσουν το ακαδημαϊκό έτος 2023-24. Κάθε πρόταση πρέπει να προσδιορίζει ένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό. φοιτητής, ή και τα δύο, σε επιλέξιμο επιστημονικό κλάδο που σχετίζεται με τις επιστήμες της Γης ή του Διαστήματος ως ο μελλοντικός ερευνητής. Τα έργα μπορούν να προτείνουν περίοδο απόδοσης έως και τριών ετών.

Επισκέψου το ιστότοπο για λεπτομέρειες και απαιτήσεις προτάσεων.
Κοινό: Λάτρεις της αστρονομίας όλων των ηλικιών
Προθεσμία συμμετοχής: 28 Φεβρουαρίου 2023
Επικοινωνία: mdussault@cfa.harvard.edu
 
Γίνετε μέλος του Universe of Learning της NASA για μια συναρπαστική ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε πραγματικά αστρονομικά δεδομένα και εργαλεία για να δημιουργήσετε τη δική σας όμορφη εικόνα των εμβληματικών Pillars of Creation και του Eagle Nebula.

Τραβήξτε τη δική σας εικόνα τηλεσκοπίου σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας σύνολα δεδομένων από το επίγειο δίκτυο MicroObservatory και διαστημικές αποστολές από τη NASA, την Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία και την Καναδική Διαστημική Υπηρεσία (Webb, Hubble, Chandra, Spitzer και Herschel). Οι ειδικοί της NASA μπορούν να σχολιάσουν δημιουργίες που επισημαίνονται ως ξεχωριστές συμμετοχές.
Ευκαιρίες με τους Συνεργάτες μας
Πέμπτη 12 Ιανουαρίου
5 μ.μ. EST (Αγγλικά)
7 μ.μ. EST (Ισπανικά)
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023
Θέλετε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε αυτό το μήνυμα στα εισερχόμενά σας κάθε Πέμπτη;  Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της NASA EXPRESS στη  διεύθυνση https://www.nasa.gov/stem/ express .

Αναζητάτε υλικά NASA STEM για να υποστηρίξετε το πρόγραμμα σπουδών σας;
Αναζητήστε εκατοντάδες πόρους ανά θέμα, επίπεδο τάξης, τύπο και λέξη-κλειδί στη διεύθυνση https://www.nasa.gov/ Education/materials/ .

Βρείτε επιστημονικούς πόρους της NASA για την τάξη σας Το μήκος κύματος της NASA είναι μια ψηφιακή συλλογή πηγών επιστήμης της Γης και του Διαστήματος για εκπαιδευτικούς όλων των επιπέδων — από το δημοτικό έως το κολέγιο, έως τα προγράμματα εκτός σχολείου. https://science. nasa.gov/learners/μήκος κύματος 

Ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπο «Εξερευνήστε την Επιστήμη της NASA»!  Η επιστήμη ξεκινά με ερωτήσεις, οδηγώντας σε ανακαλύψεις. Επισκεφτείτε  το science.nasa.gov Για να δείτε τον ιστότοπο στα ισπανικά, επισκεφθείτε  το ciencia.nasa.gov .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου