Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

NASA EXPRESS -- Η σύνδεσή σας STEM για τις 12 Ιανουαρίου 2023

 

Facebook ‌ Κελάδημα ‌ LinkedIn ‌
Κάντε μια χειμερινή σύνδεση STEM
Με πόρους χιονιού και πάγου
Ο καιρός έξω μπορεί να είναι τρομακτικός, αλλά το χιόνι και ο πάγος δημιουργούν ευχάριστες συνδέσεις με τη μάθηση STEM. Φέρτε θέματα χειμωνιάτικου καιρού στην τάξη με αυτούς τους πόρους και τις δραστηριότητες της NASA STEM.
Για ακόμη περισσότερους πόρους NASA STEM, επισκεφτείτε την Αναζήτηση NASA STEM .
Εικονικές Ευκαιρίες Μάθησης
Κοινό: Επίσημοι και άτυποι εκπαιδευτικοί, γονείς και φροντιστές
Ημερομηνία Webinar: Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις
2 μ.μ. EST

Λάβετε μέρος στο πρόγραμμα GLOBE (Παγκόσμια Μάθηση και Παρατηρήσεις προς όφελος του Περιβάλλοντος) για ένα διαδικτυακό σεμινάριο που επικεντρώνεται στην πρωτοβουλία της NASA για την επιστήμη των πολιτών.

Η στρατηγός επιστήμης των πολιτών της NASA Sarah Kirn θα μοιραστεί μια ευρεία επισκόπηση αυτής της πρωτοβουλίας, συμπεριλαμβανομένου του τι περιλαμβάνει, γιατί είναι σημαντικό και του ρόλου που μπορούν να παίξουν οι πολίτες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο.
Κοινό: Όλοι οι εκπαιδευτικοί. μαθητές των τάξεων 9-12 και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
Ημερομηνία εκδήλωσης: Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις
10 μ.μ. EST
 
Ο μηχανικός ρομποτικής Paulo Younse θα συζητήσει τη διαμόρφωση και την επίδειξη του έργου. Μάθετε πώς οι ιδέες αποστολών πηγαίνουν από τα σκίτσα σε χαρτοπετσέτες σε πρωτότυπα μέχρι την ανάπτυξη και τη δοκιμή. Ο Younse θα μοιραστεί πραγματικές εμπειρίες και ιστορίες σχετικά με τα ρόβερ του Άρη και την αποστολή δείγματος επιστροφής στον Άρη για να εξηγήσει πώς οι μηχανικοί βρίσκουν τις σωστές ερωτήσεις για να καταλάβουν ποιες τεχνολογίες χρειάζονται για να γίνει η δουλειά.
Κοινό: Σχολή και προσωπικό σε HBCUs και MSIs
Ημερομηνία επόμενης εκδήλωσης: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου στις 12:30 μ.μ. EST
Επικοινωνία: sharon.g.fitzgerald@nasa.gov
 
Η ομάδα του Γραφείου Έργου Έρευνας και Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου STEM Engagement της NASA φιλοξενεί ευκαιρίες εκπαίδευσης για να βοηθήσει Ιστορικά Μαύρα Κολέγια και Πανεπιστήμια (HBCUs) και Ιδρύματα Εξυπηρέτησης Μειονοτήτων (MSIs) να μάθουν σχετικά με τις δηλώσεις ικανοτήτων και τη συνάφειά τους με τη NASA Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τα στοιχεία μιας επιτυχημένης δήλωσης ικανοτήτων και πώς να τα χρησιμοποιήσουν για να αξιοποιήσουν τις τεχνολογίες και τα προγράμματα των ιδρυμάτων τους για να ανταγωνιστούν καλύτερα για ευκαιρίες χρηματοδότησης. 
Κοινό: Τρέχοντες δευτεροετείς μαθητές γυμνασίου και μαθητές που είναι πολίτες των ΗΠΑ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 20 Φεβρουαρίου
Επικοινωνία: baguio@csr.utexas.edu
 
Η NASA και το Κέντρο Διαστημικής Έρευνας του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ενθαρρύνουν το ενδιαφέρον των μαθητών γυμνασίου για τις σταδιοδρομίες STEM. Το έργο SEES προσφέρει ενότητες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και καθοδηγούμενη εξ αποστάσεως εργασία πριν από την πρακτική άσκηση στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν από τις 8 έως τις 22 Ιουλίου 2023. Οι συμμετέχοντες διεξάγουν αυθεντική έρευνα ενώ εργάζονται με επιστήμονες και μηχανικούς στις περιοχές που έχουν επιλέξει. Θα παρέχεται στέγαση, γεύματα και δραστηριότητες.
Κοινό: Πολυθεματικές ομάδες σπουδαστών που έχουν εγγραφεί σε Ιδρύματα Εξυπηρέτησης Μειονοτήτων
Άνοιξη 2023 Προθεσμία υποβολής: 15 Μαρτίου
Επικοινωνία: HQ-MITTIC@mail.nasa.gov
 
Ο Διαγωνισμός Ιδεών Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνολογίας (MITTIC) του Μειονοτικού Πανεπιστημιακού Έργου Έρευνας και Εκπαίδευσης της NASA (MUREP) είναι μια πρόκληση για την ανάπτυξη νέων ιδεών για εμπορευματοποίηση.
 
Οι ομάδες επιλέγουν οποιαδήποτε πνευματική ιδιοκτησία της NASA ως βάση του spinoff ιδέας τους και υποβάλλουν προτάσεις χρησιμοποιώντας τις κατευθυντήριες γραμμές πρόκλησης MITTIC. Οι κορυφαίες ομάδες θα λάβουν έως και 5.000 $ και θα προσκληθούν να παρουσιάσουν τις ιδέες τους κατά τη διάρκεια μιας τριήμερης εμπειρίας εμβάπτισης στο Διαστημικό Κέντρο Johnson της NASA στο Χιούστον του Τέξας. Μία ομάδα θα επιλεγεί ως η νικήτρια ομάδα και θα λάβει επιπλέον 10.000 $, συν μια εμπειρία εμβάπτισης για να παρουσιάσει την ιδέα της στο Ερευνητικό Κέντρο Ames της NASA στο Silicon Valley της Καλιφόρνια.
Ευκαιρίες με τους Συνεργάτες μας
Προθεσμία Εγγραφών: Τετάρτη 25 Ιανουαρίου
Προθεσμία συμμετοχής: Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου
Θέλετε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε αυτό το μήνυμα στα εισερχόμενά σας κάθε Πέμπτη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου