Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

NASA EXPRESS -- Η σύνδεσή μας STEM για τις 2 Μαρτίου 2023

 

Facebook, Κελάδημα LinkedIn
Γιορτάστε  τον Μήνα Ιστορίας των Γυναικών με τη NASA  καθώς αποτίουμε φόρο τιμής στις γυναίκες επιστήμονες, μηχανικούς, αστροναύτες και ηγέτες που συνεχίζουν να ανοίγουν το δρόμο για τις μελλοντικές γενιές εξερευνητών.

Επισκεφτείτε  τη NASA Women in STEM  για να βρείτε εμπνευσμένες ιστορίες πρωτοπόρων και καινοτόμων. Ελέγξτε τους παρακάτω ιστότοπους για περισσότερες δραστηριότητες και πόρους.
Κοινό: STEM educators
Επικοινωνία:
 
Καθ' όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, η ομάδα CONNECTS θα αναδείξει τις γυναίκες της NASA και τη σπουδαία δουλειά που έχουν επιτύχει. Ελέγξτε τη συλλογή Women in STEM κάθε εβδομάδα για να βρείτε νέους πόρους, διασκεδαστικά γεγονότα και ασήμαντα στοιχεία. Κερδίστε ένα σήμα «Women in STEM» συμμετέχοντας σε συζητήσεις και μοιράζοντας τις δικές σας σκέψεις για τις πολλές γυναίκες που έχουν παίξει ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ιστορίας της NASA.
 
Δεν είστε μέλος της διαδικτυακής κοινότητας πρακτικής της NASA; Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο CONNECTS για να μείνετε ενημερωμένοι για τους πιο πρόσφατους πόρους της NASA, να συνεργαστείτε με εκπαιδευτικούς και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλειστικές εκδηλώσεις.
Ηλεκτρονικές ευκαιρίες μάθησης
Κοινό: Επίσημοι και άτυποι εκπαιδευτικοί, γονείς και φροντιστές
Ημερομηνία διαδικτυακού σεμιναρίου: Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 2 μ.μ. EST
 
Νομίζετε ότι έχετε προνύμφες κουνουπιών αλλά δεν είστε σίγουροι; Γίνετε μέλος της ομάδας GLOBE (Παγκόσμια Μάθηση και Παρατηρήσεις προς όφελος του Περιβάλλοντος) Mission Mosquito για ένα διαδικτυακό σεμινάριο «Καμποτόμηση προνυμφών κουνουπιών». Ο Δρ Rusty Low θα μοιραστεί πώς να αναγνωρίζετε τις προνύμφες κουνουπιών, μαζί με μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε και να φωτογραφίσετε με σιγουριά τις προνύμφες κουνουπιών. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε.
Κοινό: Όλοι οι εκπαιδευτικοί. μαθητές των τάξεων 9-12 και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
Ημερομηνία εκδήλωσης: Πέμπτη 9 Μαρτίου στις
10 μ.μ. EST
 
Οι κόσμοι των ωκεανών είναι συναρπαστικά και συναρπαστικά μέρη για εξερεύνηση. Το σύστημα Exobiology Extant Life Surveyor (EELS) είναι μια φορητή πλατφόρμα οργάνων που μοιάζει με φίδι που σχεδιάστηκε για να εξερευνήσει εσωτερικές δομές εδάφους, να αξιολογήσει την κατοικησιμότητα και τελικά να αναζητήσει στοιχεία ζωής. Γίνετε μέλος της ομάδας EELS για να μάθετε περισσότερα για αυτήν την καινοτόμο τεχνολογία που είναι προσαρμόσιμη για να διασχίζει έδαφος και περιβάλλοντα εμπνευσμένα από τον κόσμο των ωκεανών.
Έρχεται αργότερα αυτό το μήνα
Σημειώστε το ημερολόγιό σας για να είστε ενημερωμένοι με αυτά τα επερχόμενα συμβάντα για να κάνετε έγκαιρες συνδέσεις STEM στην τάξη σας!



Κοινό: Ηγέτες με πάθος για την καινοτομία και την ανοιχτή επιστήμη
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15 Ιουνίου
Επικοινωνία: info@spaceappschallenge.org
 
Η Πρόκληση Διεθνών Διαστημικών Εφαρμογών της NASA αναζητά τοπικούς δυνητικούς πελάτες για το 2023. Οι Τοπικοί Υπεύθυνοι εργάζονται μαζί με τη NASA και την Παγκόσμια Οργάνωση της Ομάδας Διαστημικών Εφαρμογών για να οργανώσουν την Πρόκληση Διαστημικών Εφαρμογών για μια συγκεκριμένη πόλη ή κωμόπολη. Αυτό περιλαμβάνει τον προγραμματισμό μιας εικονικής ή αυτοπροσώπως τοπικής εκδήλωσης, την υποστήριξη τοπικών συμμετεχόντων και τον συντονισμό τοπικών χορηγών, κριτών και μελών της κοινότητας. Οι τοπικοί ηγέτες έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε μια παγκόσμια κοινότητα από 160+ χώρες/εδάφη και να υπηρετήσουν ως ηγέτες σκέψης στον χώρο, την τεχνολογία, την καινοτομία και τις δημιουργικές κοινότητες τους. 
Κοινό: Λάτρεις της επιστήμης όλων των ηλικιών
 
Η σκοτεινή ενέργεια κάνει ολόκληρο το σύμπαν να διαστέλλεται όλο και πιο γρήγορα. Τι προκαλεί όμως αυτή τη θεαματική διαδικασία;
 
Το έργο Dark Energy Explorers χρειάζεται τη βοήθειά σας για να λύσει αυτό το παζλ. Μπορείτε να βοηθήσετε κοιτάζοντας εικόνες μακρινών γαλαξιών και άλλα δεδομένα για να βοηθήσετε στη δημιουργία ενός χάρτη του σύμπαντος, εστιάζοντας στην περιοχή που απέχει περίπου 10 δισεκατομμύρια έτη φωτός.
Η έρευνα της NASA για την Advanced Air Mobility (AAM) θα μεταμορφώσει τις κοινότητές μας φέρνοντας τη μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών από το έδαφος και στον ουρανό χρησιμοποιώντας αεροπορικά ταξί και drones. Μάθετε για αυτόν τον συναρπαστικό νέο τρόπο αεροπορικής μεταφοράς μέσω αυτής της μηνιαίας σειράς βίντεο και των αντίστοιχων πρακτικών δραστηριοτήτων για τους βαθμούς 5-12.

Στη Δραστηριότητα Κωδικοποίησης Παράδοσης Πακέτων Drone , οι μαθητές χρησιμοποιούν γλώσσα προγραμματισμού για να δημιουργήσουν μια διαδραστική προσομοίωση ενός drone που παραδίδει ένα πακέτο. 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα exciti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου