Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

NASA EXPRESS -- Η σύνδεσή σας STEM για τις 16 Μαρτίου 2023

 

Facebook ‌ Κελάδημα ‌ LinkedIn ‌
Στη μετεωρολογία, η 1η Μαρτίου θεωρείται η πρώτη ημέρα της ανοιξιάτικης περιόδου. Όμως η  εαρινή ισημερία  τη Δευτέρα 20 Μαρτίου σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη της αστρονομικής άνοιξης στο βόρειο ημισφαίριο. Κάντε μια σύνδεση στην τάξη με αυτό το ειδικό σημείο στο ετήσιο ταξίδι της Γης γύρω από τον Ήλιο με αυτούς τους πόρους STEM.
Γιορτάσατε την Ημέρα Πι δοκιμάζοντας τις μαθηματικές σας δεξιότητες με τους νέους φετινούς  εικονογραφημένους πλανητικούς γρίφους  από το Εργαστήριο Jet Propulsion της NASA; Τα κλειδιά απαντήσεων  έχουν αναρτηθεί για να μπορείτε να ελέγξετε την εργασία σας.
Γνωρίζατε ότι με την εγγραφή σας στο NASA CONNECTS , έχετε περισσότερα από απλή πρόσβαση στο περιεχόμενο της NASA; Επίσης, συνδέεστε με ειδικούς πρακτορείων και μια κοινότητα εκπαιδευτικών από όλη τη χώρα. Μόλις γίνετε μέλος, μπορείτε να συνεργαστείτε σε πόρους STEM της NASA, να συμμετάσχετε σε ομάδες με εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για παρόμοια πεδία, να λάβετε προσκλήσεις σε αποκλειστικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα.

Επισκεφτείτε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για το NASA CONNECTS σε μία από αυτές τις επερχόμενες εκδηλώσεις:
NSTA Ατλάντα
22-25 Μαρτίου
Περίπτερο 437
Συνδετικός
Πέμπτη 30 Μαρτίου
6 μ.μ. EDT
ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Ομιλίες
Τρίτη 4 Απριλίου
4 μ.μ. EDT
Είστε ήδη μέλος του CONNECTS; Προσκαλέστε έναν συνάδελφο να συμμετάσχει στην κοινότητα και βοηθήστε στην επέκταση του δικτύου ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.
Κοινό: Επίσημοι και άτυποι εκπαιδευτικοί και μαθητές γυμνασίου και γυμνασίου
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 24 Μαρτίου
Ημερομηνία εκδήλωσης: Πέμπτη 20 Απριλίου
Επικοινωνία: Bethanne.Hull@nasa.gov
 
Οι εγγραφές είναι ανοιχτές για προσωπική συμμετοχή στην ενημέρωση της NASA για την Ημέρα της Γης για φοιτητές, μια υβριδική εκδήλωση που φιλοξενείται στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι της NASA στη Φλόριντα. Ένας επιλεγμένος αριθμός σχολείων και άτυπων εκπαιδευτικών ομάδων θα κληθούν να παρακολουθήσουν. Τα σχολεία και οι οργανισμοί είναι υπεύθυνοι για το ταξίδι τους στο Κένεντι. Οι επιλεγμένες ομάδες θα έχουν πρόσβαση σε ειδικές παρασκηνιακές περιηγήσεις στα καταφύγια άγριας ζωής του Κένεντι και θα συμμετέχουν σε μια ενημέρωση όπως και τα επαγγελματικά μέσα ενημέρωσης.

Όλα τα σχολεία και οι οργανισμοί είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν εικονικά ως ομάδα τεσσάρων ειδικών της NASA που συζητούν θέματα επιστήμης και διατήρησης της Γης και απαντούν σε ερωτήσεις των μαθητών. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση της NASA από τις 1-2 μ.μ. EDT την Πέμπτη 20 Απριλίου.
Κοινό: Διαπιστευμένα πανεπιστήμια των ΗΠΑ
Προθεσμία εφαρμογής:
Πέμπτη 13 Απριλίου
Επικοινωνία: hq-ecf-call@mail.nasa.gov
 
Η Διεύθυνση Αποστολής Διαστημικής Τεχνολογίας της NASA αναζητά προτάσεις από διαπιστευμένα πανεπιστήμια των ΗΠΑ για λογαριασμό εξαιρετικών μελών ΔΕΠ από την αρχή της καριέρας τους που ξεκινούν ανεξάρτητη ερευνητική σταδιοδρομία. Η πρόσκληση του Early Career Faculty επιδιώκει να επιταχύνει την ανάπτυξη πρωτοποριακών διαστημικών τεχνολογιών υψηλού κινδύνου/υψηλής απόδοσης για την υποστήριξη των μελλοντικών διαστημικών αναγκών της επιστήμης και της εξερεύνησης.

Οι επιχορηγήσεις θα χρηματοδοτούνται έως και 200.000 $ κάθε χρόνο, με μέγιστη διάρκεια τριών ετών. 
Κοινό: Γυναικεία κολέγια και πανεπιστήμια (WCU) που αναφέρονται στην πρόσκληση
Προθεσμία υποβολής πρότασης:
Δευτέρα 17 Απριλίου
Επικοινωνία: MUREPWCU@nasaprs.com
 
Το Γραφείο Έρευνας και Εκπαίδευσης του Minority University του STEM Engagement της NASA (MUREP) αναζητά προτάσεις από Γυναικεία Κολλέγια και Πανεπιστήμια για να βοηθήσει να δεσμεύσει και να διατηρήσει περισσότερες γυναίκες σε πτυχία και σταδιοδρομία STEM. Αυτή η πρωτοβουλία επιδιώκει να αντιμετωπίσει το σημαντικό χάσμα μεταξύ των φύλων και τις διαφορετικές εμπειρίες των γυναικών στο STEM στις Ηνωμένες Πολιτείες, τόσο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όσο και στο εργατικό δυναμικό. Πλήρης πρόταση και λεπτομέρειες της συνεδρίας εικονικής ενημέρωσης μπορείτε να βρείτε εδώ .
Το πιο πρόσφατο ενημερωτικό δελτίο eClips της NASA διερευνά τις προκλήσεις της καλλιέργειας φυτών στη Γη και πέρα ​​από αυτήν μέσω βίντεο και πρακτικών δραστηριοτήτων της NASA eClips. Επιπλέον, μη χάσετε την ευκαιρία να εγγράψετε τους μαθητές σας για να παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Ημέρας της Γης 2023 και να κερδίσετε εικονικά σήματα για να γιορτάσουν τη δουλειά τους. Πρόσθετοι σχετικοί πόροι συνεργατών συμβάλλουν στον εμπλουτισμό αυτών των ευκαιριών μάθησης.
Ευκαιρίες με τους Συνεργάτες μας
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου