Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Συμμετοχή στην * Εβδομάδα Καλωσορίσματος Φοιτητών 2012*




Συμμετοχή στην Εβδομάδα *Καλωσορίσματος Φοιτητών 2012 *

*25 χρόνια  πρωτοκόλλου του Κιότο* και
 
“Τα βράδια στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας θα είναι μαγικά!
Το πρωί θα σας περιμένουμε για να γνωρίσετε το Μουσείο και θα μιλήσουμε για τα 25 χρόνια του πρωτοκόλλου του Κιότο με μια παρουσίαση  του Γενικού Διευθυντή του UNEP Mr. Achim Steiner,
Ελάτε να μιλήσουμε για θέματα που αφορούν τις νέες εξελίξεις στον τομέα της αστρογεωλογίας και της αστροφυσικής με πρωταγωνιστή το σωματίδιο Higgs! Επιπλέον, θα ρίξουμε μια ματιά σε όλα τα ουράνια σώματα, από τους μικρούς μετεωρίτες μέχρι τα υπερμεγέθη κβάζαρ.
Θα “ακούσουμε” τους ήχους και θα “δούμε” τα χρώματα του διαστήματος από ρομποτικό τηλεσκόπιο ενώ θα επικεντρωθούμε σε θέματα αστροβιολογίας και την πιθανότητα ύπαρξης ζωής σε άλλους πλανήτες τύπου Γης.
Νιώστε ελεύθεροι να μας ρωτήσετε οτιδήποτε σας έχει απασχολήσει κατά καιρούς, είμαστε στη διάθεσή σας!
Μην ξεχνάτε, ότι ο χώρος είναι εφοδιασμένος με 3 τηλεσκόπια για την βραδινή παρατήρησή μας, αν φυσικά ο ουρανός μας το επιτρέψει!”
Θα σας ζητήσουμε να είστε κοντά μας σ όλες τις πρωτοβουλίες που θα αναπτύξουμε μαζί στα επόμενα χρόνια που θα ζήσετε κοντά μας.
Θα προωθήσουμε μαζί τις καινοτόμες δράσεις σας και θα τιμηθείτε ως πρεσβευτές του Ομίλου μας που προωθεί το International Geoscience Programme (IGCP), και το *Δεκαετές πρόγραμμα της Βιοποικιλότητας*
Οι συνεργαζόμενοι φορείς, ο Όμιλος Σερρών για UNESCO ,η Αστροπύλη, οι www.serlug.org, η PRAXIS,η Σέρρες-εθελοντές 2011,ο Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π υποδέχονται τους φοιτητές στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Σερρών.
Καλώς ήρθατε στην πόλη μας και καλή φοιτητική πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου