Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

"Επόμενη διαστημική πτήση. Χρυσή Εποχή του Ανθρώπου."

11 - 15 Απρ 2011, στο Houston του Texas, USA, εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν στο Συμπόσιο της Διεθνής Ακαδημίας Αστροναυτικής Άνθρωπος στο Διάστημα, για να εξετάσει τα τρέχοντα θέματα της ανθρώπινης γνώσης στην εξερεύνηση του διαστήματος, να σχεδιάσουν το μέλλον του ανθρώπου με στόχο τη διαστημική πτήση, και να συζητήσουν τη συνεργασία για να δημιουργηθεί η "Επόμενη διαστημική πτήση. Χρυσή Εποχή του Ανθρώπου."

Καλούμε την νέα γενιά να το παρακολουθήσει , να διαμόρφωση, και να συμμετέχει στην "Επόμενη Χρυσή Εποχή".
Σας προσκαλούμε να εξετάσετε το θέμα «Ποιο είναι το μέλλον της ανθρώπινης εξερεύνησης του διαστήματος και γιατί είναι σημαντικό» μέσα από την , λογοτεχνία , την μουσική, την ψηφιακή τέχνη.
Θέλουμε να είστε δημιουργικοί

Αν είστε 10-17 ετών, μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό τέχνης γνωρίζοντας πρώτα καλά τους όρους του διαγωνισμού. Η μάθηση απ όσα γνωρίζουμε σήμερα για την ανθρώπινη εξερεύνηση του διαστήματος, χρησιμοποιώντας αυτή τη γνώση για να εκφραστείτε καλλιτεχνικά και να παρουσιάσετε την τέχνη σας όλες τις μορφές Την εργασία σας για να κριθείτε στην , μουσική, την λογοτεχνία ,την οπτική ή βίντεο υποβολή σας πρέπει να έχει παραληφθεί στο Χιούστον πριν από τα μεσάνυχτα (Κεντρική ώρα) στις3 Δεκ 2010.
Περισσότερα http://www.dsls.usra.edu/meetings/IAA/artContest/ http://www.dsls.usra.edu/meetings/IAA/artContest/flyer.pdf
Η Αστροπύλη Σερρών θα είναι στην διάθεση των παιδιών για οποιαδήποτε υποστήριξη θα χρειασθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου