Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ο Αστροφυσικός κ. Σταμάτης Κριμιζής, Ακαδημαϊκός στην 4η Αστροβραδιά 2010



Στις 7 Αυγούστου ο Έλληνας Αστροφυσικός κ Σταμάτης Κριμιζής, Ακαδημαϊκός, θα μιλήσει στην Άνω Βροντού Σερρών για την
* Η Αστρονομία και το Φυσικό Περιβάλλον *
Η εκδήλωση της 4ης Αστροβραδιάς θα είναι διήμερη και αφιερωμένη στο Διεθνές Έτος Βιοποικιλότητας2010.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν ο καθένας ξεχωριστά την δική τους πρόταση στη διοργάνωση. Μαζί με την Αστροπύλη Σερρών θα συμμετέχουν επίσης: η Νομαρχία Σερρών, η Νεπος ,η Κοινότητα Άνω Βροντούς ,το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Σερρών, ο ΟΦΑ ,ο Φορέας Διαχείρισης Λαϊλιά, η Κυνηγητική Ομοσπονδία Κεντρικής Μακεδονίας, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Σερρών ,o Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Βροντούς, ο Ορειβατικός Σύλλογος Σερρών με το τμήμα Ορειβασίας ,ο Όμιλος Μindtech.
Ενώ ο Όμιλος Σερρών για την Unesco με την Διεύθυνση Γεωργίας και τον ΠΕΛΙΤΙ θα συνδέσουν στο πλαίσιο της αειφόρου Βιώσιμης διαδρομής *Ο δρόμος της Βιόσφαιρας και του Ουρανού* τη μυθολογία με την βιοποικιλότητα, την προστασία της γης μέσα από γνωριμία του σύμπαντος, και θα τονίσουν την αναγκαιότητα της γνώσης του τόπου μας με τις ομορφιές του, τη διατήρηση της ζωής στους ορεινούς μας όγκους .

Στην εκδήλωση θα φιλοξενηθούν νέοι οι οποίοι συμμετείχαν στους πανελλήνιους διαγωνισμούς του Αστρονομικού Συλλόγου Βόλου καθώς και φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Ιδιαίτερη επιθυμία του ομιλητή είναι η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων νέων στην εκδήλωση.

Σας επισυνάπτουμε συνέντευξη του κ.Σταμάτη Κριμιζή στην Εφημερίδα Καθημερινή για να γνωρίσουμε τον ξεχωριστό ΕΛΛΗΝΑ επιστήμονα http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathextra_1_28/11/2006_173078

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου