Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

NASA EXPRESS -- Η σύνδεσή σας STEM για την 1η Δεκεμβρίου 2022

 

Facebook ‌ ‌ ‌ Twitter LinkedIn
Την επόμενη εβδομάδα, ο ετήσιος εορτασμός Hour of Code θα μυήσει εκατομμύρια μαθητές στην επιστήμη των υπολογιστών χρησιμοποιώντας διασκεδαστικά σεμινάρια που δείχνουν ότι ο καθένας μπορεί να μάθει να κωδικοποιεί. Αυτό το επίκεντρο στην κωδικοποίηση συμπίπτει με την Εβδομάδα Εκπαίδευσης Επιστήμης Υπολογιστών, 5-11 Δεκεμβρίου Κάθε χρόνο, αυτή η εκδήλωση επιδιώκει να εμπνεύσει τους μαθητές K-12 να μάθουν την επιστήμη των υπολογιστών, να υποστηρίξουν την ισότητα στην εκπαίδευση στην επιστήμη των υπολογιστών και να γιορτάσουν τη συνεισφορά μαθητών, δασκάλων και συνεργατών στον τομέα.
 
Ξεκινήστε τη γιορτή σας με  εκπαιδευτικούς πόρους της NASA για την επιστήμη των υπολογιστών .

Κάντε κλικ εδώ για ακόμη περισσότερες δραστηριότητες κωδικοποίησης και ιδέες μαθημάτων.

Το CONNECTS θα επικεντρώνει τις δραστηριότητες της επιστήμης των υπολογιστών όλη την εβδομάδα. Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή « NASA Computer Science Activities » για να βρείτε μια επιμελημένη λίστα δραστηριοτήτων που θα χρησιμοποιήσετε στο τάξη

Δεν είστε μέλος της νέας διαδικτυακής κοινότητας πρακτικής της NASA ; Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο CONNECTS για να μείνετε ενημερωμένοι για τους πιο πρόσφατους πόρους της NASA , να συνεργαστείτε με εκπαιδευτικούς και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλειστικές εκδηλώσεις.
Γίνετε μέλος του NASA STEM Engagement & Educator Professional Development Collaborative στο Texas State University για  διαδικτυακά σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης εκπαιδευτικών Οι συμμετέχοντες κερδίζουν πιστοποιητικό για το οποίο μπορούν να υποβληθούν
ώρες επαγγελματικής εξέλιξης.
Δεκέμβριος στις 5 μ.μ. EST
Δεκέμβριος 6  έως 7 μ.μ. EST
Για μια πλήρη λίστα με τα επερχόμενα διαδικτυακά σεμινάρια,  κάντε κλικ εδώ .
Έρχεται αργότερα αυτό το μήνα
Κοινό : Εκπαιδευτές, γονείς, φροντιστές και μαθητές
Ημερομηνία εκδήλωσης : 7-19 Δεκεμβρίου
Επικοινωνία: staci.l.tiedeken@ nasa .gov
 
Στις 7 Δεκεμβρίου συμπληρώνονται 50 χρόνια από την εκτόξευση του Apollo 17, της τελευταίας αποστολής Apollo στη Σελήνη. Γιορτάστε αυτό το ιστορικό επίτευγμα με μια δημόσια παρουσίαση που παρέχει μια επισκόπηση της αποστολής, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικότερων στιγμιότυπων, βίντεο κλιπ και εικόνων.
 
Η παρουσίαση προορίζεται για χρήση από οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για το Apollo 17 και ως πηγή για όσους ενδέχεται να παρουσιάσουν σχετικά με το θέμα. Μπορείτε να κατεβάσετε και να προσαρμόσετε τις διαφάνειες στο κοινό και τις ρυθμίσεις σας.
Σημειώστε το ημερολόγιό σας για να είστε ενημερωμένοι με αυτά τα επερχόμενα συμβάντα για να κάνετε έγκαιρες συνδέσεις STEM στην τάξη σας !




Κοινό: K-12 φοιτητές στις Η.Π.Α
Προθεσμία συμμετοχής: 31 Δεκεμβρίου
 
Καλούμε όλους τους καλλιτέχνες των τάξεων Κ-12! Το Ερευνητικό Κέντρο Langley της NASA στο Χάμπτον της Βιρτζίνια, σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στον Φοιτητικό Διαγωνισμό Τέχνης του 2023. Το φετινό θέμα είναι «Τι ακολουθεί;» και σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε τις πρόσφατες καινοτομίες της NASA και να χρησιμοποιήσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα για να ονειρευτείτε το μέλλον της εξερεύνησης.

Οι συμμετοχές σε έργα τέχνης μπορεί να αποτελούνται από σχέδια, πίνακες ζωγραφικής, μικτά μέσα και ψηφιακές δημιουργίες. Θα απονεμηθούν βραβεία στις κορυφαίες συμμετοχές σε κάθε επίπεδο τάξης. Επιπλέον, ένας νικητής του μεγάλου βραβείου θα επιλεγεί από όλες τις συμμετοχές.
Κοινό: Προπτυχιακοί φοιτητές που βρίσκονται στο κατώτερο έτος
Προθεσμία εφαρμογής: 30 Ιανουαρίου 2023
Επικοινωνία: nasasarp@baeri.org

Το πρόγραμμα NASA Student Airborne Research Program είναι μια καλοκαιρινή πρακτική άσκηση οκτώ εβδομάδων για ανερχόμενους προπτυχιακούς φοιτητές που ενδιαφέρονται για το STEM . Το πρόγραμμα παρέχει πρακτική ερευνητική εμπειρία σε όλες τις πτυχές μιας επιστημονικής εκστρατείας, συμπεριλαμβανομένης της πτήσης σε ερευνητικό αεροσκάφος και της ενασχόλησης με παρατηρήσεις εδάφους και δορυφορικά δεδομένα. Οι συμμετέχοντες θα εργαστούν σε μία από τις τέσσερις διεπιστημονικές ομάδες για τη μελέτη χερσαίων, ατμοσφαιρικών ή ωκεανογραφικών διεργασιών. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πολίτες των ΗΠΑ. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν υποτροφία και καλύπτονται τα έξοδα ταξιδίου/διαβίωσης.
 
Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες σχετικά με μια ενημερωτική συνεδρία Q&A στις 7 Δεκεμβρίου στη 1 μ.μ. EST που είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους φοιτητές. 
Ευκαιρίες με τους Συνεργάτες μας
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 11 Ιανουαρίου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου