Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

NASA EXPRESS -- Your STEM Connection for Aug. 25, 2022

Facebook ‌ ‌ ‌ Twitter LinkedIn
Θέλετε να γίνετε μέρος του επόμενου γιγαντιαίου άλματος της NASA ; Περνάμε τα όρια της εξερεύνησης με τις αποστολές Artemis που θα επιστρέψουν τους αστροναύτες στη Σελήνη. Η αποστολή Artemis I, η οποία θα εκτοξευθεί όχι νωρίτερα από τις 8:33 π.μ. EDT, τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου θα ξεκινήσει μια νέα εποχή εξερεύνησης του διαστήματος.
Ζήστε την εμπειρία της εκτόξευσης Artemis I ως μέρος του Virtual NASA Social Συνδεθείτε με άλλους ενθουσιασμένους με την εκτόξευση, παρακολουθήστε βίντεο από τα παρασκήνια, αποκτήστε ένα σήμα της NASA Social και μάθετε περισσότερα για την αποστολή.
Με πρακτικές δραστηριότητες για παιδιά και οικογένειες, σχέδια μαθημάτων για δασκάλους, βίντεο και βιβλία με παραμύθια για μαθητές και πολλά άλλα, ο ιστότοπος Join Artemis διευκολύνει την εύρεση του αγαπημένου σας τρόπου συμμετοχής στην αποστολή Artemis.
Τα Artemis Student Challenges της NASA είναι μοναδικές ευκαιρίες για μαθητές γυμνασίου και κολεγίου να οικοδομήσουν θεμελιώδεις γνώσεις σε τεχνικά θέματα και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία εφαρμόζοντας ερευνητικές μεθόδους που συνδέονται άμεσα με την αποστολή Artemis.
Υποβολή προτάσεων 8 Σεπτεμβρίου
Προτάσεις
Λήξη 19 Σεπτεμβρίου
Προτάσεις
Λήξη 19 Σεπτεμβρίου
Εγγραφείτε έως 28 Σεπτεμβρίου
Επιστολή προθέσεων
Λήξη 13 Οκτωβρίου
Λήγει αιτήσεις
Oct. 19
Προτάσεις
Προθεσμία 24 Ιανουαρίου 2023

Θέλετε να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό της Άρτεμις με τους μαθητές σας στο STEM ;

Το Artemis I STEM Learning Pathway της NASA παρέχει εβδομαδιαία ενημερωτικά δελτία γεμάτα με πόρους STEM και έτοιμο προς χρήση περιεχόμενο. Οι πόροι κάθε εβδομάδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό για τη δημιουργία ενός σχεδίου μαθήματος που να συνδέεται με το εβδομαδιαίο θέμα της σειράς εκμάθησης.
 
Είστε έτοιμοι να εγγραφείτε; Κάντε κλικ εδώ  για να εγγραφείτε και επιλέξτε το πρόσθετο «Artemis I STEM Learning Pathway».
Γίνετε μέλος του NASA STEM Engagement & Educator Professional Development Collaborative στο Texas State University για  διαδικτυακά σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης εκπαιδευτικών Οι συμμετέχοντες κερδίζουν πιστοποιητικό για το οποίο μπορούν να υποβληθούν
ώρες επαγγελματικής εξέλιξης.
31 Αυγούστου  στις 7 μ.μ. EDT
Για μια πλήρη λίστα με τα επερχόμενα διαδικτυακά σεμινάρια,  κάντε κλικ εδώ .
Ενδιαφέρεστε να συνδεθείτε με άλλους εκπαιδευτικούς και μέλη της ομάδας της NASA ; Η κοινότητα πρακτικής της NASA CONNECTS θα φιλοξενεί μια μηνιαία εικονική ομάδα άτυπης δικτύωσης CONNECT-ing. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θέλουμε να ακούσουμε από εσάς.
 
Ελάτε μαζί μας για την πρώτη μας εκδήλωση NASA CONNECT στις 29 Σεπτεμβρίου στις 4 μ.μ. EDT .
 
Not a member of NASA’s new online community of practice? Click here to join CONNECTS and stay up-to-date on the latest NASA resources, collaborate with educators, and gain access to exclusive events.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου